Portfolio

In ons portfolio presenteren we de marktsegmenten waarin wij actief zijn. ZHV Verhuur realiseert projecten in diverse marktsegmenten, van bedrijfshuisvesting tot particuliere noodwoningen en van sport aktiviteiten tot evenementen verhuur. Om een indruk te krijgen van ons totaalpakket bekijk dan ons gehele portfolio.

Categorie

Bedrijfshuisvesting.

Wij bieden u extra kantoorruimte bij ruimtegebrek, nieuw- of verbouw of om u letterlijk uit de brand te helpen.

Categorie

Bouwplaats accommodaties.

Hiervoor leveren wij onder andere: directie verblijf, uitvoerderskeet, bouwmaterialen container, terreinafzettingen en sanitairunits, schaftwagens en schaftketen.

Categorie

Detailhandel.

Wij bieden ruimte voor een onderkomen van een tijdelijke winkel en mogelijkheden om extra magazijnruimte te creëren.

Categorie

Evenementen.

Voor diverse evenementen kunnen wij leveren: kassaunits, sanitairunits, ehbo-units, kleedruimten, artiestenverblijven en terreinomheiningen.

Categorie

Huisvesting werknemers.

Voor uw tijdelijke krachten bieden wij complete ewn comfortabele woonunits, snel te leveren en in gebruik te nemen, veelal toegepast in tuinbouw, bouw en industrie.

Categorie

Noodhuisvesting.

Heeft uw woning onverwacht door storm of brand schade opgelopen en zoekt u een tijdelijke woning dan kan ZHV hierin wat voor u betekenen met een ruim assortiment woonunits.

Categorie

Onderwijs en Opvang.

Tijdelijke scholen, kinderdagverblijven en dagopvang ouderen en gehandicapten zijn marktsegmenten waarin wij actief zijn.

Categorie

Opslagruimte.

Met een groot assortiment aan 10ft, 20ft en 40ft opslagcontainers kunnen wij voor iedere toepassing opslagruimte creëren.Tevens verzorgen wij verhuizingen en bieden mogelijkheden voor self-storage.

Categorie

Particuliere huisvesting.

Particulieren met nieuwbouwplannen en een reeds verkochte woning bieden wij snel een efficiënte woonoplossing door middel van één of meerdere woonunits voor huisvesting bij uw bouw.

Categorie

Sanitaire voorzieningen.

Toiletunits en Doucheunits of cominaties daarvan voor bouw, sport, evenementen, campings of particuliere badkamer renovatie.

Categorie

Sport aktiviteiten.

In de categorie sport bieden wij voor evenementen en tournooien diverse kleedruimten, kantines, kassa's, clubgebouwen, EHBO-posten en sanitair voorzieningen.

Categorie

Verkoop.

Gebruikte eenheden uit ons verhuurassortiment bieden we regelmatig te koop aan. Nieuwe eenheden kunnen op maat en naar wens voor u vervaardigd worden.