Transport

containertransport

Om klanten snel te kunnen voorzien van de door hun gewenste goederen, heeft ZHV het transport en plaatsing in eigen beheer. Voor een snelle afwikkeling van alle transportopdrachten hebben wij gekozen voor het multilift-kabelsysteem waardoor alle eenheden dus standaard voorzien zijn van een kabelframe.

Voordelen multilift-kabeslsysteem:

  • het laden en lossen kan door chauffeur gebeuren.
  • eenheden zijn aan twee kanten te laden en te lossen.
  • laden en lossen kan in korte tijd geschieden.
  • goedkoop wat de klant terug ziet in lage transportkosten.

Zoals altijd kleven er ook nadelen aan de voordelen. Een nadeel van dit systeem is dat de losplaats altijd toereikend moet zijn voor de vrachtauto en dat er ook voldoende manoeuvreer ruimte voor handen moet zijn. In veel gevallen is dit niet het geval en moeten eenheden over sloten, schuttingen of zelfs complete huizen gezet worden. Ook voor deze gevallen heeft ZHV altijd een oplossing. Door de inzet van vrachtauto met autolaadkraan of mobiele hijskraan kunnen eenheden over vele obstakels heengezet worden.
Natuurlijk kan juist ook een hoogtebeperking een belemmering vormen voor de toegang tot de losplaats. Hievoor beschikt ZHV over een verlaagd rolsysteem om de eenheden met grote precisie op iedere willekeurige plaats te manoeuvreren in bijvoorbeeld bedrijfshallen met een hoogte vanaf 3.00 m.

kraan 

Wat plaatsing van eenheden betreft kan het nooit te gek zijn. ZHV zal altijd meezoeken naar mogelijkheden om de goederen op plaats van bestemming te krijgen. Zo zijn er in het verleden bijvoorbeeld al eens eenheden geplaatst op zelf vervaardigde stellages 2.5 m. boven de werkvloer, eenheden op wielen i.v.m. vergunningverlening en eenheden op elkaar voor ruimtebesparng.

loaderdubbelcombiboot

Door het uitgebreide verhuur programma kan ZHV ook op vervoersgebied veel voor u betekenen. Naast transporteren van 3m brede units tot een lengte van 10 m., beschikken we over zeecontainers die eventueel voor verhuizingen ingezet kunnen worden waarna deze, indien gewenst,  bij ZHV op het terrein opgeslagen kunnnen worden. Ook de laadplatformen bieden een grote verscheidenheid aan mogelijkheden zoals het vervoer van: bouwhekken, steigermaterialen en ander bouwmaterieel tot aan machines, auto's  en zelfs  boten. Kortom u vraagt wij vervoeren.

horstdafcombicont