ZHV Verhuurt ...

Units

Verhuur van semi-permanente woon- en kantoorruimten is de kernaktiviteit van het bedrijf. ZHV beschikt hiervoor over een grote verscheidenheid aan units. Eenheden variërend van 2*2.5m. tot 10*3m. al dan niet voorzien van keukenblok met aanrechtblad, toilet, meerdere vertrekken en/of doucheruimten. Alle eenheden zijn standaard voorzien van verlichting en electrische verwarming. De eenheden met douche zijn voorzien van een 50 liter electrische boiler voor warm water. Ook aan een goede isolatie is gedacht zodat u ook 's winters nooit in de kou hoeft te zitten. Tevens is er een mogelijkheid om verschillende eenheden te koppelen om meer nuttige ruimte te creëren.

Bouwmaterieel

Om een totaal pakket van service aan te kunnen bieden aan klanten die bouw- of verbouwplannen hebben, verhuurt ZHV tevens opslagcontainers, schaftwagens, bouwhekken op betonvoet, toilet eenheden, puinbakken en laadplateaus zodat alle benodigdheden voor de inrichting van de bouwplaats op een adres verkrijgbaar zijn.

Containers

Opslagcontainers zijn bij ZHV in vele soorten en maten leverbaar. Te denken aan 10 ft boxcontainers 3.0*2.4m., 20 ft containers 6.0*2.4m. en 40 ft containers 12*2.4m. Verschillende opties zijn voor deze containers leverbaar zoals slotkappen ter preventie van inbraak, magazijnstellingen voor overzichtelijke opslag van goederen, verlichting en eventueel tussenwanden om gescheiden ruimtes te creëren voor verblijfs- en opslagruimte. Naast deze standaard containerafmetingen beschikt ZHV ook nog over verlengde 20 ft containers waarbij een inwendige lengte groter dan 6 meter is gerealiseerd. Deze containers zijn bij uitstek geschikt voor de opslag van 6 meterse buizen, pijpen en/of balken. Een extra service die wij bieden, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt, is de mogelijkheid om een gehuurde container tijdelijk bij ons te stallen. Dit kan op buitenterrein en binnen indien ruimte beschikbaar is. Ideaal tijdens verhuizing of verbouwing wanneer uw spullen u alleen maar in de weg staan. Hiervoor zijn onze geïsoleerde containers, welke garant staan voor een veilige langdurige opslag van uw kostbare goederen, een ideale oplossing.

Bouwhekken

ZHV verhuurt ook bouwhekken om de veiligheid binnen de bouwplaats te kunnen waarborgen. Zo zal het betreden van de bouwplaats worden bemoeilijkt als deze rondom afgezet is met bouwhekken. Dit heeft tot gevolg dat de kans op diefstal en vernielingen worden beperkt. Gezien onze lage huurprijzen is het in overweging te nemen om deze risico's te beperken. De levering van bouwhekken geschiedt per hek van ca. 3.50m. inclusief betonvoet en klem (de klem is nodig om twee hekken vast met elkaar te verbinden). De mogelijkheid bestaat om bouwhekken tegelijk met een opslagcontainer (min. 20 ft te vervoeren, waarmee u op transportkosten bespaart. In één container kunnen circa 30 hekken met blokken en klemmen vervoerd worden wat overeenkomt met 105 m. hekwerk. Op een laadplateau kunnen in combinatievracht tot 150 hekken met toebehoren worden vervoerd wat staat tot 450m. hekwerk.