Containers

Het container assortiment van ZHV bevat 10ft, 20ft, 20ft+ en 40ft containers. In meterse bematingen komt dit neer op containers van circa 3, 6 of 12 meter lengte. Onze containers zijn wind- en waterdicht en kenmerken zich verder door hun nette voorkomen en ongekende lage huurprijs (vanaf €9.00 per week). Een standaard container van ZHV is opgebouwd uit stalen damwandprofielplaat, is geheel leeg aan de binnenzijde en heeft geen extra beveiligings voorzieningen. De 20ft en 20ft XL containers zijn standaard voorzien van een multi-lift slede zodat deze relatief snel geladen en gelost kunnen worden met een vrachtauto met containerafzetsysteem. Voor de overige containers zal een kraan of heftruck gebruikt moeten worden.

Naast de standaard stalen containers zijn er ook geisoleerde containers verkrijgbaar. Deze containers zijn dubbelwandig uitgevoerd en geven daarom minder kans op condensvorming van binnenuit. Hierdoor zijn deze containers dus uitermate geschikt voor (langdurige) opslag van (waardevolle) goederen die absoluut vochtvrij moeten blijven. Dit type container is alleen leverbaar in 20ft en 40 ft uitvoering.

Een uniek type container dat ZHV in zijn assortiment heeft is de 20ft XL container. Deze container is net 10cm langer dan een normale 20ft container wat de volgende voordelen oplevert:

  • Hiermee wordt een inwendige lengte gecreërd die groter is dan 6 meter dit kan een gemak opleveren wanneer er bouwmaterialen opgeslagen dienen te worden die in lengtes van 6 meter worden aangeleverd. Deze materialen hoeven niet meer schuin door de container te liggen waarbij ergernis ontstaat omdat ze dan altijd in de weg liggen.
  • Er behoeft geen grotere bijvoorbeeld 30ft container besteld te worden voor het kleine beetje extra benodigde ruimte. Dat scheelt in de huurprijs en geeft in veel gevallen ook minder problemen met plaatsen van een container op een bouwplaats daar de ruimte er vaak beperkt is en er met het bouwplaatsinrichtingplan veelal een opzet wordt gemaakt met eenheden van 6 meter lengte.

Informatie over huurprijzen

De door ZHV opgegeven huurprijzen zijn weekprijzen en zijn exlusief de wettelijke BTW. De huurprijzen gelden bij een huurtermijn van minimaal 10 weken en zijn exclusief transport- en plaatsingskosten, aansluitingen nutsvoorzieningen en eventuele verzekeringen.

Bij een kortere huurtermijn dient voor iedere week minder dan tien de huurprijs met 10% verhoogd te worden (dus 10=110%, 9=120% .. 1=200%). In alle gevallen geld dat gedeelte van een week als gehele week worden gerekend (over de totale huurtermijn).

Transport- en plaatsingskosten zijn per geval verschillend en zullen we moeten offereren voor een indicatie kunt u onze brochure raadplegen. Aansluitingen nutsvoorzieningen worden in principe niet door ZHV verzorgd.

Offertes, overeenkomsten en leveringen komen uitsluitend tot stand conform de algemene huurvoorwaarden van ZHV Verhuur.