Diversen

Naast onze kernaktiviteit verhuur van units en containers bieden wij nog enkele andere diensten aan die eventueel in combinatie kunnen gaan met een gehuurde unit. Voor de inrichting van units beschikken wij over een ruim assortiment meubilair van stoelen tot bureaustoelen, van tafels tot bureau's, van ordnerkasten tot koelkasten en nog vele andere aanverwante artikelen.

Een laaste categorie die niet onder eerder genoemde valt zijn onze schaftwagens, hierin zijn meerdere uitvoeringen leverbaar alle voorzien van luiken of rolluiken. Schaftwagens worden door ZHV standaard geleverd met één tafel en zes stoelen, tevens wordt voor de veiligheid een disselslot meegeleverd.

Informatie over huurprijzen

De door ZHV opgegeven huurprijzen zijn weekprijzen en zijn exlusief de wettelijke BTW. De huurprijzen gelden bij een huurtermijn van minimaal 10 weken en zijn exclusief transport- en plaatsingskosten, aansluitingen nutsvoorzieningen en eventuele verzekeringen.

Bij een kortere huurtermijn dient voor iedere week minder dan tien de huurprijs met 10% verhoogd te worden (dus 10=110%, 9=120% .. 1=200%). In alle gevallen geld dat gedeelte van een week als gehele week worden gerekend (over de totale huurtermijn).

Transport- en plaatsingskosten zijn per geval verschillend en zullen we moeten offereren voor een indicatie kunt u onze brochure raadplegen. Aansluitingen nutsvoorzieningen worden in principe niet door ZHV verzorgd.

Offertes, overeenkomsten en leveringen komen uitsluitend tot stand conform de algemene huurvoorwaarden van ZHV Verhuur.