Units

Het verhuren van units is de kernactiviteit van ZHV. Hierdoor beschikken wij over een ruime en gevarieerde voorraad van units. Behalve de units van 6.50x.2.90m worden alle units binnen het eigen bedrijf vervaardigd. Omdat wij van ZHV hoge eisen stellen aan de kwaliteit en comfort van onze produkten en deze ook worden ontwikkeld met als doel er langdurig in te kunnen verblijven.Hierdoor zijn de produktiekosten van onze units ook wat hoger dan gemiddeld wat grotendeels veroorzaakt wordt door gebruik van betere materialen. Om een goedkoper alternatief te kunnen bieden waar met name in de bouwsector om gevraagd werd, hebben we de units van 6,50x2.90m in het assortiment genomen welke dan ook veel ingezet worden als schaftruimte en uitvoerderskeet.

Bij de door ZHV gebouwde units worden enkel materialen gebruikt en constructies toegepast die ervoor zorgen dat de unit gedurende een langere tijd een comfortabel verblijf voor de gebruiker zal zijn. Door bij het ontwerp al rekening te houden met de meest efficiente indeling van de unit zal er meer gebruiksruimte overblijven. Een aangename verblijfsruimte in de zomer (koeler) en in de winter (warmer) wordt door een isolerende buitenbeplating (hout) en een 7,5 cm dikke isolatiedeken, welke rondom is aangebracht (vloer, wanden en dak), gewaarborgd.

Met het assortiment van units is oneindiig te variëren, zo zijn er op zich staande eenheden en eenheden die de mogelijkheid hebben om meerdere units te koppelen. Modules die we daarvoor beschikbaar hebben variëren van 2,5x2,5m. tot 10x3m. zo kunt u ruimtes creëren van 6m² tot honderden vierkante meters. Omdat de diversiteit aan modellen van units zeer groot is zullen op deze website alleen enkele standaard modellen te zien zijn. Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot model of indeling neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op om te kijken of wij een dergelijke eenheid op voorraad hebben of met enkele aanpassingen kunnen realiseren.

Informatie over huurprijzen

De door ZHV opgegeven huurprijzen zijn weekprijzen en zijn exlusief de wettelijke BTW. De huurprijzen gelden bij een huurtermijn van minimaal 10 weken en zijn exclusief transport- en plaatsingskosten, aansluitingen nutsvoorzieningen en eventuele verzekeringen.

Bij een kortere huurtermijn dient voor iedere week minder dan tien de huurprijs met 10% verhoogd te worden (dus 10=110%, 9=120% .. 1=200%). In alle gevallen geld dat gedeelte van een week als gehele week worden gerekend (over de totale huurtermijn).

Transport- en plaatsingskosten zijn per geval verschillend en zullen we moeten offereren voor een indicatie kunt u onze brochure raadplegen. Aansluitingen nutsvoorzieningen worden in principe niet door ZHV verzorgd.

Offertes, overeenkomsten en leveringen komen uitsluitend tot stand conform de algemene huurvoorwaarden van ZHV Verhuur.