Verkoop

De verhuuraktiviteiten van ZHV brengen onderhouds werkzaamheden met zich mee. Omdat wij iedere klant tevreden willen stellen met een nette container en/of unit, wordt iedere terugkerende eenheid onderworpen aan een grondige inspectie waarbij indien nodig onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Tenslotte wordt deze eenheid grondig gereinigd alvorens deze weer in de verhuur gaat. Voor deze onderhoudswerkzaamheden beschikt ZHV over een eigen werkplaats met uitgebreide faciliteiten.

Voor het kunnen uitvoeren van onderhoud aan materieel is een behoorlijk magazijn met reserve onderdelen nodig, hierdoor is ook alles voorradig voor het bouwen van nieuwe units. Doordat ZHV haar eigen units bouwt, kan eerder voldaan worden aan de specifieke wensen van de klant. Ook kleine veranderingen qua indelingen of extra opties op de eenheden, als luiken of boilers, worden hier gemakkelijk doorgevoerd. 

Door deze eigen produktie en gemotiveerde medewerkers kunnen wij maatwerk units tegen concurerende verkoopprijzen aanbieden. Als de aanschaf van een nieuw produkt uw budget te boven gaat, kan altijd een keuze worden gemaakt uit een aantal gebruikte eenheden uit het verhuur programma van ZHV.

Zowel voor nieuwe als gebruikte eenheden behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Indien er specifieke wensen zijn wat betreft indelingen, voorzieningen, afmetingen, kleur of andere eisen die niet binnen het verhuur programma vallen, dan zullen wij adviseren en een passende offerte aanbieden. Dit maatwerk zal vervolgens na opdracht vervaardigd worden waarbij rekening gehouden zal moeten worden met een levertijd van enkele weken tot enkele maanden afhankelijk van de aard van de veranderingen of grootte van het te bouwen object.

Enkele voorbeelden van geleverde maatwerk units

oudensegrassssmalssbraams